Belis Pekáč+víko 33x25 nízký

Pekáč nízky so smaltovaným povrchom a s pokrievkou - môžete použiť len minimálne množstvo tuku pri príprave pokrmov
Obrazek
-17 %
Výpredaj
Bežná cena s DPH 51,90 EUR 43,21 EUR 35,71 EUR bez DPH
Skladom
Osobne v predajni:zajtraPrepravnou spoločnosťou:pozajtra 1 ks
Kód123775PN123775Záruka24 mesiacov
  • Pekáč nízky so smaltovaným povrchom a s pokrievkou - môžete použiť len minimálne množstvo tuku pri príprave pokrmov.
  • Materiál: 2mm plech so smaltovanou povrchovou úpravou - nazývanou ako česká liatina.
  • Výborne vedie teplo - ponúkame ekonomické varenie.
  • Vhodný na všetky typy tepelných spotrebičov vrátane indukcie, do rúry.
  • Pri manipulácii odporúčame použiť kuchynské chňapky.
  • Pekáč je vhodný do umývačky na riad, ale je potrebné po umytí ho dobre osušiť a uchovať v suchu.
  • Varenie na smaltovanom povrchu je tým najzdravším možným spôsobom prípravy pokrmov.
  • Tento riad má navyše vo vnútri nádob aplikovaný špeciálny modrý smalt, ktorý má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zostáva po celé roky prakticky nedotknutý bežným používaním.
  • Každý hrniec či panvica z tejto rady riadu je originálom.
  • Z vonka nádob je totiž ručne nanesená plasticita, ktorá tento produkt robí úplne unikátnym.
  • Po každej aplikovanej vrstve smaltu je riad vypálený v peci pri teplote približne 850 °C.
  • Tento spôsob aplikácie povrchu zabezpečí, že sa Vám smalt rozhodne neodlúpi po pár použitiach ako je tomu napríklad pri rôznych keramických či teflonových, výrobkoch, ktoré sú nám ponúkané z médií všade okolo nás.
  • Pre tento riad je charakteristický čierny matný smalt zvonka nádob.
  • Tento smalt je spočiatku otvorený, a tak sú na ňom viditeľnejšie stopy po otere.
  • Stopy sa dajú samozrejme pohodlne umyť.
  • Tento matný smalt sa však po pár použitiach a umytiach zatiahne a získa klasickú, tmavo čiernu farbu.

Rozmery

  • 33 x 25 x 7 / 11 cm.
Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevku
Opýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevku
Pridať reakciu
PopisTechnické parametreDiskusia