Misa UH na miesenie KAPA 4 l

Misa na kysnuté cesto sa vzduchotesným vekom nájde vo Vašej kuchyni široké uplatnenie
Obrazek
Obrazek
Misa UH na miesenie KAPA 4 l
Chyba při zobrazování komponenty 'PDTable'
Tento produkt sa nedá zakúpiť
Na dotaz
Kód126185PN126185VýrobcaOrionZáruka24 mesiacov
  • Misa na kysnuté cesto sa vzduchotesným vekom nájde vo Vašej kuchyni široké uplatnenie.
  • Kynuté cesto: do misy vložíte potrebné ingrediencie, pomocou varešky premiesime, priklopíte vzduchotesným vekom a potom ju odložíte na teplé miesto - najlepšie na kúrenie, aby malo cesto tie správne a prirodzené podmienky pre vykysnutie. Nič sa nedá uponáhľať, cesto potrebuje svoj kľud, čas a teplo. Nemusíte strážiť dĺžku kysnutia - keď je proces kysnutia dokončený, dôjde k uvoľneniu veka z misy a tým spoznáte, že cesto je pripravené pre ďalší zpracování.
  • Múčniky: tzv. "Hrk, hrk" koláč vytvoríte veľmi rýchlo a ľahko. Ingrediencie vložíte do misy, priklopíte viečkom a prohrkáte, kým sa nespoja a krém nezhustne. Potom už len krém s ovocím nazdobíme na pripravený korpus a je hotovo. Recept přikládáme.
  • Šaláty: vďaka veľkosti pohodlne pripravíte rôzne zeleninové, ovocné, cestovinové aj zemiakové šaláty. Vložíte všetku nakrájanú zeleninu alebo ovocie, upevníte veko a prohrkáním docielite perfektného premiešanie šalátu. Šalát môžete nechať v mise uležať, neosychá a zostane dlhšie čerstvý.
  • Šľahanie: misa je dostatočne hlboká, aby Vám dobre poslúžila tiež pri šľahaní krémov, cesta, šľahačky ... Ak nespotrebujete napr. Cesto na palacinky hneď, vďaka viečku ho pokojne môžete uchovať aj pre neskoršie zpracování.
  • Nakladanie a marinovanie: vďaka viečku je vhodná aj pre nakladanie a marinovanie mäsa, rýb. Mäso neosychá, vydržia čerstvé, preberá chuť a vôňu korenia a byliniek, ale korením nie sú cítiť ďalšie potraviny uložené v chladničce.
  • Materiál: plast.
VýrobceOrion

Rozmery

  • objem 4 l
  • priemer 25 cm
  • výška 12 cm.
ObrazekObrazek
Misa UH na miesenie KAPA 4 l
Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevku
Opýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevku
Pridať reakciu
PopisTechnické parametreObrázkyDiskusia