Misa UH na miesenie KAPA 6 l

Misa na kysnuté cesto sa vzduchotesným vekom nájde vo Vašej kuchyni široké uplatnenie
Obrazek
-22 %
Obrazek
Misa UH na miesenie KAPA 6 l
Bežná cena s DPH 11,90 EUR 9,33 EUR 7,71 EUR bez DPH
Skladom
Osobne v predajni:zajtraPrepravnou spoločnosťou:pozajtra 3 ks
Kód126186PN126186VýrobcaOrion
  • Misa na kysnuté cesto sa vzduchotesným vekom nájde vo Vašej kuchyni široké uplatnenie.
  • Kysnuté cesto: do misy vložíte potrebné ingrediencie, pomocou varešky premiesime, priklopíte vzduchotesným vekom a potom ju odložíte na teplé miesto - najlepšie na kúrenie, aby malo cesto tie správne a prirodzené podmienky pre vykysnutie. Nič sa nedá uponáhľať, cesto potrebuje svoj kľud, čas a teplo. Nemusíte strážiť dĺžku kysnutia - keď je proces kysnutia dokončený, dôjde k uvoľneniu veka z misy a tým spoznáte, že cesto je pripravené pre ďalšie spracovanie.
  • Múčniky: tzv. "Hrk, hrk" koláč vytvoríte veľmi rýchlo a ľahko. Ingrediencie vložíte do misy, priklopíte viečkom a prohrkáte, kým sa nespoja a krém nezhustne. Potom už len krém s ovocím nazdobíme na pripravený korpus a je hotovo. Recept prikladáme.
  • Šaláty: vďaka veľkosti pohodlne pripravíte rôzne zeleninové, ovocné, cestovinové aj zemiakové šaláty. Vložíte všetku nakrájanú zeleninu alebo ovocie, upevníte veko a prohrkáním docielite perfektného premiešanie šalátu. Šalát môžete nechať v mise uležať, neosychá a zostane dlhšie čerstvý.
  • Šľahanie: misa je dostatočne hlboká, aby Vám dobre poslúžila tiež pri šľahaní krémov, cesta, šľahačky ...
  • Ak nespotrebujete napr. Cesto na palacinky hneď, vďaka viečku ho pokojne môžete uchovať aj pre neskoršie spracovanie.
  • Nakladané a marinovanie: vďaka viečku je vhodná aj pre nakladanie a marinovanie mäsa, rýb. Mäso neosychá, vydržia čerstvé, preberá chuť a vôňu korenia a byliniek, ale korením nie sú cítiť ďalšie potraviny uložené v chladničke.
  • Materiál: plast.
VýrobceOrion

Rozmery

  • objem 6 l
  • priemer 28 cm
  • výška 13,5 cm.
ObrazekObrazek
Misa UH na miesenie KAPA 6 l
Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevku
Opýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevku
Pridať reakciu
PopisTechnické parametreObrázkyDiskusia