- Misa na kysnuté cesto sa vzduchotesným vekom nájde vo Vašej kuchyni široké uplatnenie.
- Kysnuté cesto: do misy vložíte potrebné ingrediencie, pomocou varešky premiesime, priklopíte vzduchotesným vekom a potom ju odložíte na teplé miesto - najlepšie na kúrenie, aby malo cesto tie správne a prirodzené podmienky pre vykysnutie. Nič sa nedá uponáhľať, cesto potrebuje svoj kľud, čas a teplo. Nemusíte strážiť dĺžku kysnutia - keď je proces kysnutia dokončený, dôjde k uvoľneniu veka z misy a tým spoznáte, že cesto je pripravené pre ďalšie spracovanie.
- Múčniky: tzv. "Hrk, hrk" koláč vytvoríte veľmi rýchlo a ľahko. Ingrediencie vložíte do misy, priklopíte viečkom a prohrkáte, kým sa nespoja a krém nezhustne. Potom už len krém s ovocím nazdobíme na pripravený korpus a je hotovo. Recept prikladáme.
- Šaláty: vďaka veľkosti pohodlne pripravíte rôzne zeleninové, ovocné, cestovinové aj zemiakové šaláty. Vložíte všetku nakrájanú zeleninu alebo ovocie, upevníte veko a prohrkáním docielite perfektného premiešanie šalátu. Šalát môžete nechať v mise uležať, neosychá a zostane dlhšie čerstvý.
- Šľahanie: misa je dostatočne hlboká, aby Vám dobre poslúžila tiež pri šľahaní krémov, cesta, šľahačky ...
- Ak nespotrebujete napr. Cesto na palacinky hneď, vďaka viečku ho pokojne môžete uchovať aj pre neskoršie spracovanie.
- Nakladané a marinovanie: vďaka viečku je vhodná aj pre nakladanie a marinovanie mäsa, rýb. Mäso neosychá, vydržia čerstvé, preberá chuť a vôňu korenia a byliniek, ale korením nie sú cítiť ďalšie potraviny uložené v chladničke.
- Materiál: plast.
Rozmery
- objem 6 l
- priemer 28 cm
- výška 13,5 cm.
ObrazekDiskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
PopisTechnické parametreObrázkyDiskusia