Dvojité nerezové radielko na cesto so zúbkovaným a hladkým britom s priemerom ostrie 3,8 cm, vhodné na krájanie upečenej pizze, na prípravu knedlí, buchiet a najrôznejšieho slaného pečiva.
Rádielko, rádlo alebo ak chcete rádielko, to je malý pomocník, ktorý sa hodí pri najrôznejších činnostiach pri varení a pečení.
Toto dvojité riadielko z nerezovej ocele 430 S/S sa hodí ako na krájanie pizze, tak aj na rezanie cesta na slané tyčky z lístkového cesta.
Oceníte ho aj pri príprave ovocných knedlí, buchiet a slaného pečiva k vínu.
A ak ste si zamilovali výrobu domácich rožkov alebo croissantov, ľahko s jeho pomocou vykrojíte z vyváľaného kysnutého cesta dieliky, ktoré potom zrolujete do tvaru rožkov.
Priemer hladkého aj zubatého kolieska je 3,8 cm.
Je opatrené chráničom prstov, možno ho zavesiť za očko na konci oblej rukoväte.