Čepele sú bezpečne uložené v plastovom tele
- Tanderizér je vynikajúci pomocník pri príprave šťavnatých steakov, zvláčni všetky druhy červeného mäsa.
- A ako na to? Tenderizér stačí položiť na plátok surového mäsa, zatlačiť na rukoväť a tento postup opakovať po celej ploche steaku. Ostré nerezové čepele zjemnia vo chvíľke štruktúru mäsa. To prispieva k rovnomernému a rýchlejšiemu prepečeniu mäsa. Pokiaľ sa mäso marinuje, vďaka procesu tenderizácie preniká marináda lepšie do mäsa, marinovanie je kratšie a účinnejšie. Aj doma tak dosiahnete profesionálne výsledky.
- Snímateľný kryt čepelí zaisťuje bezpečné uloženie.
- Možno ho ľahko rozložiť odobratím držadla, dvojicu držiakov s čepeľami potom umyť.
Výrobce | Orion |
Materiál | Plast, nerez ocel |
Výška balení ( cm ) | 11,5 |
Délka balení ( cm ) | 12,5 |
Šířka balení ( cm ) | 3 |
Typ nástroje | palička na maso |