Strojovo kovaná panvica
- Veľmi silné a ťažké prevedenie.
- Pred prvým použitím je nutné panvu vypáliť.
- Ideálna na prípravu steakov, prudké restovanie mäsa či zeleniny a grilovanie, vynikajú extrémne tepelnou vodivosťou.
- Oceľ použitá na výrobu panvíc Ferrum je 100% prírodný materiál.
- Panvice nie sú opatrené žiadnym umelým nepriľnavým povrchom, sú ekologické a recyklovateľné.
- Železné panvice sú vhodné na všetky druhy sporákov vrátane indukcie, ale používaná platňa musí byť väčší ako priemer panvice.
- Panva sa tak nebude pri prvotnom vypálenie krútiť a deformovať, čím by došlo k poškodeniu a trvalému znehodnoteniu panvy.
- Najlepší spôsob využitia tejto panvy je na plynovom sporáku.
- Na grilovanie na panvici je najlepšie železná kovaná panvu. Čím masívnejšie, tým lepšie.
- Pred prvým použitím je nutné panva vypáliť podľa nasledujúcich pokynov, aby nedošlo k jej znehodnoteniu
1. panvicu vymyte bežným saponátovým prostriedkom na riad a horúcou vodou
2. po umytí panvicu vysušte
3. suchú panvicu postavte na sporák a veľmi silno rozohrejte
4. až teraz pridajte olej
5. až sa olej rozpáli pridajte nahrubo nakrájané plátky surových zemiakov sa šupkami a veľa soli
6. zemiaky dobre opečte a potom vyhoďte - zaistite dostatočný odťah pár pomocou digestora
7. po skončení železnou kovanou panvicu opäť umyje a vytrite mastným papierom, aby pri skladovaní nerezivěla
Výrobce | KELA |
Materiál | Železo, nerez ocel |
Výška balení ( cm ) | 24 |
Délka balení ( cm ) | 10 |
Šířka balení ( cm ) | 42,5 |
Barva | Stříbrná |
Typ pánve | univerzální |
Parametre
- materiál: železo
- priemer: 24 cm
- výška: 4,5 cm
- rukoväť z nerezovej ocele
Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
PopisTechnické parametreDiskusia