Smažiaca panvica železná FERRUM 28 cm KELA KL-11617
46,21 EUR38,51 EURbez DPH
Strojovo kovaná panvica.
Veľmi silné a ťažké prevedenie.
Pred prvým použitím je nutné panvicu vypáliť.
Ideálna na prípravu steakov, prudké restovanie mäsa či zeleniny a grilovanie, vynikajú extrémne tepelnou vodivosťou.
Oceľ použitá na výrobu panvíc Ferrum je 100% prírodný materiál.
Panvice nie sú opatrené žiadnym umelým nepriľnavým povrchom, sú ekologické a recyklovateľné.
Železné panvice sú vhodné na všetky druhy sporákov vrátane indukcie, ale používaná platňa musí byť väčší ako priemer panvice.
Panva sa tak nebude pri prvotnom vypálenie krútiť a deformovať, čím by došlo k poškodeniu a trvalému znehodnoteniu panvy.
Najlepší spôsob využitia tejto panvy je na plynovom sporáku.
Na grilovanie na panvici je najlepšie železná kovaná panvu. Čím masívnejšie, tým lepšie.
Pred prvým použitím je nutné panva vypáliť podľa nasledujúcich pokynov, aby nedošlo k jej znehodnoteniu 1. panvicu vymyte bežným saponátovým prostriedkom na riad a horúcou vodou 2. po umytí panvicu vysušte 3. suchú panvicu postavte na sporák a veľmi silno rozohrejte 4. až teraz pridajte olej 5. až sa olej rozpáli pridajte nahrubo nakrájané plátky surových zemiakov sa šupkami a veľa soli 6. zemiaky dobre opečte a potom vyhoďte - zaistite dostatočný odťah pár pomocou digestora 7. po skončení železnou kovanou panvicu opäť umyte a vytrite mastným papierom, aby pri skladovaní nerezivěla