Kruzzel 23425 Vodná pištoľ 60 cm 17527

Zbraň je dlhá 60 cm a rozhodne sa vyznačuje svojou veľkosťou a dostrelom, ktorý je cca 6 metrov. Vďaka veľkým rozmerom a dlhému dosahu je produkt atraktívnejší a hranie sa s ním zaujímavejšie.
Kruzzel 23425 Vodná pištoľ 60 cm 17527
11,98 EUR 9,98 EUR bez DPH
Skladem ext. 7 - 10 dnů
KódISO17527PN17527VýrobcaKruzzelZáruka24 mesiacov

PUŠKA/VODNÁ PIŠTOĽ

  • VEĽKÁ VEĽKOSŤ A DLHÝ ROZSAH – zbraň je dlhá 60 cm a rozhodne sa vyznačuje svojou veľkosťou a dostrelom, ktorý je cca 6 metrov. Vďaka veľkým rozmerom a dlhému dosahu je produkt atraktívnejší a hranie sa s ním zaujímavejšie.
  • KAPACITNÁ NÁDRŽ NA VODU - nádrž pojme 1,25 litra vody, čo zaručuje dlhšiu zábavu bez nutnosti dopĺňať pištoľ v krátkom časovom úseku.
  • JEDNODUCHÉ POUŽITIE - použitie pištole je jednoduché a nevyžaduje žiadne zložité operácie; stačí odskrutkovať nádržku, naliať do nej vodu, naskrutkovať, nafúknuť pomocou spodného jazdca a hračka je pripravená na použitie.
  • ZÁBAVA, COOL A ROZVOJ – pištoľ poskytne nielen skvelú zábavu, ale dokáže aj uľaviť v horúcich letných dňoch. Zlepšuje presnosť a koncentráciu, stimuluje kreativitu, zlepšuje motorickú koordináciu, ovplyvňuje obratnosť a rýchlosť reakcie. Hra v skupine ovplyvňuje rozvoj integrácie a sociálnych zručností
  • Vodná pištoľ je fantastický produkt, s ktorým sa deti i dospelí nepochybne radi hrajú. Úspešne môžete hrať rolu vojaka, policajta, lovca, tajného agenta, utečenca alebo piráta. Jediným obmedzením je vaša predstavivosť! Použitie vodného lúča je veľmi jednoduché. Jeho použitie nevyžaduje žiadne zložité kroky. Vodné zbrane sa odporúča používať vonku, pretože minimalizuje riziko možného poškodenia zariadenia domu alebo bytu. Pobyt vonku je navyše dôležitým faktorom, ktorý má pozitívny vplyv na pohodu a zdravie dieťaťa tým, že okysličuje celé telo. Zbraň je ideálna pre individuálne aj skupinové hry. Skupinová hra vyžadujúca veľa aktivity a spolupráce ovplyvňuje rozvoj integračných a sociálnych zručností. Hračka je odporúčaná pre mladšie aj staršie deti, ale aj pre dospelých. Je rovnako vhodný pre dievčatá aj chlapcov. Je pomerne ľahký a ľahko sa premiestni alebo vezme so sebou v aute na cesty. Výrobok bude vynikajúcim darčekom, najmä pri príležitosti Veľkej noci Śmigus-Dyngus, ale nielen! Skvele sa s ním zabavíte na dvore, na záhrade, terase alebo pri bazéne.
VýrobceKruzzel
Materiálplast
Výška balení ( cm )18
Délka balení ( cm )63
Šířka balení ( cm )37
Barvamix

ŠPECIFIKÁCIE

  • dosah: cca 6 m
  • objem nádrže 1,25 l
  • rozmery: 60 x 13 x 26 cm
  • hmotnosť: 500 g
  • hmotnosť v balení: 550 g
Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevku
Opýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevku
Pridať reakciu
PopisTechnické parametreDiskusia
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies