Klasické kysnuté koláče, napr. moravské, dvojctihodné koláče, menšie koláčiky s náplňou a pod. pripravíte ešte jednoduchšie
- Z vykysnutého cesta stačí vytvoriť jednotlivé koláče, jamkou zatlačiť, až vznikne uprostred priehlbina, a naplniť tvarohom, lekvárom, orechovou náplňou, ovocím a posypať posýpkou.
- Odpadne zdĺhavé plnenie a zabaľovanie a pritom náplň zostane vďaka zvýšeným okrajom uprostred. Pre menšie koláče sa hodí strana s priemerom 3/4 cm, pre väčšiu 4/5 cm.
- Jamkovač z bukového dreva možno použiť aj na prípravu slaných koláčov z cesta na pizzu, doplnených zmesou špenátu a vajec alebo klasiky, s kečupom, šunkou a syrom.
Výrobce | Orion |
Materiál | dřevo |
Výška balení ( cm ) | 15 |
Délka balení ( cm ) | 7 |
Šířka balení ( cm ) | 7 |
Barva | přírodní |