Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430

Každý správny kuchár vie, že správne naporcovať mäso je na prípravu pokrmu základ. K porciovanie mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitné drevený porciovanie klát.
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
67,08 EUR 55,90 EUR bez DPH
Skladem
Osobne v predajni:dnesPrepravnou spoločnosťou:piatok 3.5 1 ks
KódPEN635430PN635430VýrobcaG21Záruka48 mesiacov

Špalek na mäso G12 - najlepšia voľba pre porciovanie

  • Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na drevenej masívnej doske je šetrné k nožom aj sekáčkům na mäso, drevo netupí ich ostrie.
  • Porciovanie klát využijete aj pri naklepávanie mäsa paličkou.
  • O kvalitnom prevedení polena na porciovanie mäsa s veľkosťou 40 x 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm.

Bukový klát na porciovanie je stávka na istotu

  • Drevené kláty na mäso sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe porcovacieho polena G21 použili drevo z buku pre jeho skvelé vlastnosti.
  • Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je tomu napríklad u dreva jaseňového alebo lipového.
  • Bukový porciovanie klát je chuťovo neutrálny, tvrdý a odolný aj správne hutný.

Ako sa starať o drevené kláty na mäso

  • Aby vám porciovanie klát vydržal čo najdlhšie, neumývajte ho v umývačke ani nečistite saponátmi.
  • Pri správnej starostlivosti budete mať klát na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ho po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, krájací dosku môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom.
  • Dobré je drevený klát čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nepřesychalo.
  • TIP: Pred krájaním / sekaním krvavého mäsa môžete drevený klát namočiť. Krv a šťava z mäsa nebudú do dreva tak ľahko vsakovať.

Hlavné prednosti

  • Kvalitný drevený porciovanie klát s hrúbkou 6 cm.
  • Chuťovo neutrálne bukové drevo.
  • Prírodný materiál šetrný k ostrím nožov a sekáčov.
  • Vyrobené v Českej republike.
VýrobceG21
MateriálBukové dřevo
Výška balení ( cm )6
Délka balení ( cm )30
Šířka balení ( cm )40
BarvaHnědá

Špecifikácie

  • Materiál: bukové drevo.
  • Rozmery: 400 x 300 x 60 mm.
  • Hmotnosť: 5,3 kg.
Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevku
Opýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevku
Pridať reakciu
PopisTechnické parametreDiskusia
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies